Hvilken type skal jeg vælge?

Uanset om der er de skarpe og lyse toner eller de dybe bas-lignende frekvenser, der generer, findes der en løsning. Læs om egenskaberne ved AKUART HOME 30 og AKUART HOME 50 og definér den helt rigtige løsning.

Akuart Home Newsletter pop up

AKUART HOME 30

Regulerer effektivt høje og skarpe toner.

Lydscenarier for HOME 30

I bor med stor sandsynlighed i en bolig, der er kendetegnet ved mindre hårde overflader fx trægulve, vægge med bogreoler, gardiner m.m. Jeres akustiske udfordringer er moderate, og I er mest generet, når I er mange omkring spisebordet, eller når børnene leger i samme rum hvor familien er samlet. Det er især lyde som børnestemmer, klirrende tallerkner, bestik og andre hårde og skarpe toner, der generer. I oplever det som støj, når disse højfrekvente lyde kombineres.

Brug AKUART HOME 30

Når I oplever udfordringer med lyden ved høje frekvenser og derfor har behov for at dæmpe skarpe og høje toner primært forårsaget af almindelig tale, høje børnestemmer og klirrende bestik og service. Brug også AKUART HOME 30 hvis I af indretningsmæssige årsager foretrækker en slank ramme, der ikke stikker for langt ud fra væggen. Det kan være i spisetuer, hvor pladsen mellem spisebordsstolene og væggen er begrænset.

Vælg favorit artwork

I vores store online galleri finder I motiver, der er repræsentative inden for fotokunst, grafisk design og artwork. Det der er abstrakt, og det der larmer. Hvis I foretrækker en custom løsning med jeres egne designs eller fotografier, klarer vi naturligvis også det.

Case: AKUART HOME 30

Se hvordan AKUART HOME 30 hjalp familien Thomsen fra Vanløse til bedre lyd i hverdagen.