home 01 RR

AKUART HOME 50

Ekstra effektiv løsning ved både høje og lave toner.

Lydscenarier for HOME 50

I bor med stor sandsynlighed i en bolig med overvejende hårde overflader. Jeres gulve er måske klinkebelagte, jeres vægoverflader er enten vandskuret, af gips eller af beton, vinduespartierne er store og indretningen gennemgående minimalistisk. Det er summen af disse hårde lydreflekterende flader kombineret med lydenergi i som fx almindelig samtale, børnestemmer, klirrende tallerkner, fjernsyn, dybe mandestemmer, sound bars, hi-fi anlæg m.m., der giver problemer med lyden hen over et bredt frekvensområde. Det resulterer i lyd, der kastes tilbage i rummet og svinger uhensigtsmæssigt mellem gulv, vægge og loftflader, og som typisk opleves som ekko, rungen og støj.

Vælg AKUART HOME 50

Når I er udfordret på akustikken og har behov for super effektiv lyddæmpning, er AKUART HOME 50 det oplagte valg, for den absorberer nemlig mærkbart den lydenergi, der rammer dets overflade ved både lave, mellem og høje frekvenser. AKUART HOME 50 er derfor perfekt, hvis I oplever problemer med forskellige lydkilder. Det kan være, at lyden fra hi-fi anlægget mudrer og runger, at taleforståeligheden forsvinder, når familien er samlet omkring spisebordet, og når børneskrig og leg føles støjende. I situationer som disse anbefaler vi altid AKUART HOME 50.

Vælg favorit artwork

I vores store online galleri finder I motiver, der er repræsentative inden for fotokunst, grafisk design og artwork. Det abstrakte og det larmende. Hvis I foretrækker en custom løsning med jeres egne designs eller fotografier, klarer vi naturligvis også det.

Case: AKUART HOME 50

3 AKUART HOME 50 løsninger hjalp Bjørn & Mette til markant bedre lyd og optimerede parrets hverdag markant.