web marcotoschetti

marco toschetti

“Jeg har en romantisk forestilling omm rejser, at de er en måde at udforske sjælen på, og at mine fotografier er en måde at indfange den følelse på.”

Eventyr, post-produktion, diversitet

Marcos kunst afspejler kulturen de forskellige steder han rejser – og den indre følelse oplevelserne giver ham. Post-produktionen er den vigtigste del af processen. Det tillader ham nemlig at bringe resultatet af hans arbejde tættere på de billeder og minder, han har i sine tanker. Han forsøger at udstille den ærefrygt og forundring, han har, når han møder nye lande og kulturer. Det, som endnu ikke er opdaget.

Diversiteten er slående. Det er alt fra landskaber til portrætter til det urbane. Marco foretrækker statiske fremfor dynamiske objekter. Han kan bedst lide tanken om, at fotografier er som et maleri, der ikke kun fanger en scene men også den baggrundsfortælling, der skabte scenen in the first place.

I stedet for at vise ting, som de er, prøver Marco at vise dem, som han ser dem. Det færdige billede skal være resultatet af hans eget perspektiv og de præmisser, der ligger til grund for hans verdensforståelse.

mar web