Hjemme hos familien Hansen

Østerbro, København

web miljo 02 stue AC

Det geniale ved produktet er jo, at lyden reguleres samtidig med, at man kan kreere sit helt eget udtryk eller vælge et motiv, der matcher ens personlige indretningsstil.

web miljo 01 kokken AC

Æstetik, akustik & funktionalitet

For det meste synes Birthe, at lyde er charmerende. Men det gælder ikke alle lyde. For eksempel snurren fra emhætten, tromlen fra tørretumbleren og ventilatoren på badeværelset ikke blandt favoritterne.

“Jeg lukker døre og slukker for det hele, så snart det er muligt, så jeg ikke kan høre dem. Det er lyde, der er dårlige for mig, de generer mit velvære og er på ingen måde rare eller charmerende. De er nærmest stressende”.

Det kan være svært at lukke døren for de lyde, der kommer, når man ikke længere kan undgå at sætte service i opvaskemaskinen eller holde emhætten slukket. Det var også derfor, at familien på 4 valgte at sætte ind i køkkenet omkring spisepladsen og i spisestuen, hvor de skarpe og dybe lyde blandet med samtale resulterede i ekstrem meget rumklang forårsaget af lyd, der reflekteres.

Og særligt Birthe er æstetisk anlagt, og hun overlader meget nødigt noget til tilfældighederne. Det er blandt andet derfor, at lejligheden er indrettet med møbler, der kan stå distancen i mange år på både design og kvalitet. Det var ud fra disse parametre, at familien valgte en akustikløsning med AKUART HOME billeder.

Efter monteringen af AKUART HOME har lyden ændret sig mærkbart, og det er nu rart at opholde sig i køkkenet med alle divices tændt, og også i spisestuen hvor familien har haft flere gæster til middag siden, der er lige dele begejstrede og overraskede over, at billederne tjener en funktion, der rækker ud over den æstetiske.

Inspireret? Se lignende værker her

Det geniale ved produktet er jo, at lyden reguleres samtidig med, at man kan kreere sit helt eget udtryk eller vælge et motiv, der matcher ens personlige indretningsstil.

Birthe web