Hjemme hos Bjørn og Mette

Farum

03

Minimalistisk funktionalitet

Når lydfølsomhed og støvallergi møder kærlighed til højttalere, opstår behovet for en minimalistisk indretning.

“Når der var flere end tre mennesker i stuen, blev man helt træt i hovedet. Det var forfærdeligt”.

Løsningen blev 3 AKUART HOME 50, for tanken om tæpper og tunge gardiner strejfede kun Mette og Bjørn for en kort bemærkning. Det ville ikke kun betyde, at de skulle gå på kompromis med deres stil men også, at Mette med svær støvallergi ikke ville kunne tåle at bo i deres nye hjem. Det eneste, der talte for den løsning, var, at Bjørn kunne købe sig nogle endnu større højttalere.

Både tæpper, gardiner og drømmen om en hi-fi upgrade forblev en illusion. Og heldigvis for det. For ellers havde Bjørn ikke haft nogen at fri til, da han stod med en ring på toppen af et bjerg i Sydafrika.

“Det er helt anderledes. Der er sket et eller andet”.

Ifølge Mette har deres gæster efterfølgende lagt mærke til, at der er sket noget med akustikken, selvom det første de bemærker, er de 3 store AKUART HOME 50 billeder, der er kommet op på væggene.

“Mange kigger på billederne og roser dem, og når vi siger, at det er akustikbilleder, bliver folk helt overraskede.”

Og så er der balancen. Den er både tilbage i lyden og i stuen. Og ikke mindst hos Bjørn, for endelig får hans højttalere lov til at vise, hvad de kan. Filmen, musikken og stemningen er markant forbedret. Der er intet mudder, intet ekko og ingen rungen. Lyden er blevet så ren, at Mette overvejer at indgå i en familiær forhandling om hi-fi upgrade. Så længe der følger endnu et akustisk kunstværk fra AKUART med.

Shop værkerne her

“Vi kunne slå to fluer med et smæk. Vi fik billeder op med personlige motiver. Det var blandt andet det, der fik os til at vælge AKUART.”
web newnordic 10