Hjemme hos familien Thomsen

Vanløse

“Det var jo forfærdeligt. Vi endte med at sidde og råbe til hinanden.”
02

Custom løsning til spisestuen

Der er fart på hos familien Thomsen i Vanløse. I en gammel klassisk villa på en stille vej med tilbagetrukkede huse bor Klaus og Sigga Dora sammen med deres børn Freyja, 4, og Isak, 8.

Parret har en æstetisk tilgang til livet og til de ting, de omgiver sig med. For Sigga Dora er den gode lyd lig med ro. For Klaus kommer den med baggrundsmusik. Han har nemlig en svaghed for fusionsjazz. Da parret købte deres villalejlighed i Vanløse, tænkte de ikke over, hvordan det rent faktisk ville være at bo der. Det var i stedet det unikke, patinerede sildebensparketgulv, det smukke lysindfald og de mange meter til loftet, der tryllebandt dem. Det strejfede ikke Klaus og Sigga Dora en eneste gang at gå på kompromis med kvaliteten.

Det var særligt slemt, hvis havde familier med børn på besøg. Hvis der var fire børn, der løb rundt herinde, rungede det hele. Det var slet ikke til at holde ud at være her. Hvis man gerne vil have en nogenlunde simpel indretning og ikke bare have tæpper over det hele, så er det lidt svært.”

Udgangspunktet var ønsket om mere kunst. Både Klaus og Sigga Dora savnede kunst i hjemmet, så løsningen blev både funktionel og æstetisk med et af deres egne motiver af den britiske fotograf Andy Lee. Det er deres måde at få Sigga Doras islandske del af familien lidt tættere på i hverdagen i Vanløse.

Akustikken er markant forbedret, og væggen har fået nyt liv. Alle er glade, og familien kan nu slå endnu et slag for solidt kvalitetshåndværk uden at gå på kompromis med hverken æstetikken eller indretningen.

AKUART artists Foto Factory rammer Andy Lees udtryk. Se værkerne her

“Det var jo forfærdeligt. Vi endte med at sidde og råbe til hinanden.”
PREPRINT fotfac 13 RR