Whats trending at AKUART

#januar

web miljo 14

Behind the scenes…

NÅR UDGANGSPUNKTET ER AKUSTIK OG KUNST

Mastermind of AKUART A/S // Founder & Partner, Casper Sparsø

 

Hos AKUART designer vi lyd, der forener akustik og æstetik i lydabsorberende billeder. Manden bag de akustiske løsninger, der skaber rum med plads er Casper Sparsø. Hans vision er at udfordre normen og gøre op med markedets standardløsninger. Det har han gjort i 15 år sammen med sin partner Bjørn Berthelsen. Men hvad er det, der har gjort akustik til omdrejningspunktet for virksomheden? Hvornår er han tilfreds, og hvorfor er æstetik så vigtigt et parameter?

Som man spørger, får man svar.

Akustik er…

Som vejret.. Fantastisk når det spiller, men noget alle brokker sig over, når det ikke gør.

Kombinationen med kunst er vigtig fordi…

Man bringer funktionaliteten ned i “talehøjde” – samtidig med, man får nogle fede, state of the art billeder på væggen, som erstatning for de standard plakater din nabo alligevel også har.

Når lyd er dårlig…

Forsvinder al nærvær og fokus.

Hos AKUART arbejder vi benhårdt på, at….

Lave noget der er federe og frækkere end alle de andre.

Jeg bliver rasende, når…

Når jeg står til koncert i Parken og gang på gang kan konstatere, at de tydeligvis ikke gider gøre noget ved den elendige akustik. Jeg kender rigtig mange, der har fået ødelagt virkelig mange potentielt gode koncertoplevelser.

Jeg er stolt, når…

Vi som rykker som et samlet team i AKUART og flytter standarder i branchen, og når mange andre virksomheder forsøger at kopiere os, men ikke når os til sokkeholderne.

Vores samarbejde med kunstnere er…

En fantastisk mulighed. De fleste kunstnere har en klar idé om, hvordan deres kunst skal gengives på vores billeder. Selv hvis de nogle gange kræver det umulige, kan vi levere det. Og dét er med til at holde os skarpe.

Noget er en succes, når…

Det er ekstraordinært og udover det sædvanlige. Vi har det bedst som klassens frække dreng, når vi laver noget med lidt mere kant og feeling.

Det har været en god dag, når…

Jeg føler, vi har skabt noget fedt! Det kan være en fotoserie, når vi har landet en dygtig kunstner eller lanceret nye produkter, der går op i en højere enhed.

Min drøm for fremtiden er…

At vi forbliver passionerede om det arbejde, vi udfører, og udvikler os i forskellige retninger. Mit værste mareridt er, at AKUART bliver et dødsygt stangvare koncept.

IMG 3617
Casper title lo res

Holdet bag AKUART HOME

The TEAM all