What’s trending at AKUART

#marts

Tania smal version

grafikerens favoritter

FUNKTIONEL KUNST

AKUART HOME inhouse grafiker // Tania Carlsen

Fokus hos AKUART HOME er på funktionelt design, der inkluderer, at alle typer kunst, looks, mønstre, farver, typografier – you name it – kan printes på vores lærreder. Og netop derfor stiller vi med et stærkt grafikerhold, der er kreative til fingerspidserne. De er også kompromisløse og hudløst ærlige. Og så er de stærke i indretning og sammensætning.

Hårdt mod hårdt. For hvad mener en grafiker, hvis hverdag er fyldt med kreativitet, farver og kvalitet om funktionel kunst? Hvilke hensyn er der at tage? Hvis der overhovedet er nogen. Hvad tænker hun om akustik som æstetik og om støj generelt. Vi mener, at man skal dele det gode, for evne forpligter. Det forklarer de store krav, vi stiller til vores grafikere, for vi forventer intet mindre end det bedste af dem.

Lige nu er min ultimative favoritserie på AKUART HOME…

Åh den er svær, for der er så mange gode lige nu, så en decideret favorit tror jeg ikke, at jeg har. Men hvis jeg skal udpege en kunstner, som jeg har lagt ekstra meget mærke til, så er det Malene Zapffe. Jeg synes, at hun er ret interessant i forhold til måden hun bruger farver og abstrakt kunst. Det er efter min mening ideelt til indretning af hjem med en stram minimalistisk indretning, som har brug for liv, men hvor der samtidig ønskes at bevare en vis form for ro og stramhed.

For mig er akustik

Ikke noget man tænker over, hvis det er perfekt reguleret.

Jeg synes, at funktionel kunst er…

Essentielt i forhold til vores produkter, som skal kunne flere ting på en gang. Både i forhold til indretning og placering af absorbenter, men især også det visuelle udtryk, som også påvirker os meget.

Vores stærke relation til vores kunstnere betyder…

Enormt meget. De overvejelser de gør sig i forhold til både grafisk og digitalt brug af deres værker er ret vigtig i vores produktion. Det er ikke nogen hemmelighed, at gode filer i høj kvalitet giver de bedste print.

I mit arbejde som grafiker er det vigtigt for mig at…

Sikre at kvaliteten i printet er i top. Det er også rigtig vigtigt for mig at kunderne føler, at de bliver hørt og samtidig får det udtryk de ønsker.

Vi samler på dygtige kunstnere. Lige nu er jeg ret vild med…

Toni Larsen.

Vores samarbejde med kunstnere er…

En fantastisk mulighed for begge parter. Vi tilbyder en platform, hvor de eksponeres og kan hjælpe dem ud blandt folk. Omvendt hjælper de os til at opretholde en vis standard og til at være kritiske.

Mit bedste råd til alle, der kæmper med dårlig akustik…

Husk, at selv en lille akustisk indsats kan gøre en forskel. Og så er det slet ikke så teknisk eller besværligt, som mange tror.

Det har været en god dag, når…

Når jeg føler, at jeg aktivt har været med til at skabe noget fedt! Det er egentlig ligemeget om det er en ny kunstner, der er kommet i galleriet eller en kunde, der har fået en god oplevelse hos os. Så længe det giver mening.

tania low res
tonlar 02 SQ
malzap 16 SQ

Toni Larsen

Malene Zappfe