Akuart x Paper Collective

 

 

Akuart og Paper Collective forener

unikke kunsttryk og god akustik

 

Kærligheden til kunst vækker genklang hos både AKUART og Paper Collective. Derfor har de to danske virksomheder slået kræfterne sammen, for at tilbyde unikke kuraterede kunsttryk på effektive indrammede lydabsorbenter.

Akustik og æstetik går hånd i hånd. Det mener designvirksomheden Paper Collective og akustikvirksomheden AKUART. Sammen vil de hjælpe med at bringe kunsten og den gode lyd ud til endnu flere virksomheder og private hjem.

Mødet mellem to eksperter, åbner nye muligheder – og det er netop resultatet af samarbejdet mellem Akuart og Paper Collective. AKUART bidrager med deres specialiserede viden om akustik samt brede kendskab til lyddæmpende produkter, mens Paper Collective supplerer med deres unikke udvalg af smukke kunsttryk fra hele verden.

 

Design dit rum Design der stimulerer sanserne

Kollektionen af akustikbilleder er udarbejdet til at passe til ethvert interiør, og indeholder mere end 200 særligt udvalgte kunsttryk, som kan indrammes i fem forskellige rammetyper – fra minimalistisk sort og hvid alu til eksklusiv egetræ. Billederne er tilgængelige i fem størrelser, fra 57 x 80 cm til 120 x 168 cm, og kan vælges i to dybder afhængigt af det akustiske behov.

 

Kunst til alle

Danske Paper Collective har fingeren godt placeret på pulsen når det kommer til kunsttryk. De kuraterer et globalt udvalg af grafiske designere, illustratorer, arkitekter og designere, som skaber inspirerende og ikoniske kunsttryk – og gør dem tilgængelige for alle.

“Det var et naturligt match at teame op med Paper Collective. Vi har begge en stor kærlighed til kunsten og ønsker at dele den med andre,” udtaler Casper Sparsø, kreativ direktør og grundlægger af AKUART. “Vi har altid elsket Paper Collectives enestående evne til at sammensætte unikke kollektioner. Ved at teame op kan vi nu tilbyde et produkt der gør det muligt for alle at skabe balance i lyden, ved at indrette med smukke, funktionelle indrammede kunsttryk”