WEB 4

Studio Amanda Lilholt

”Det er min rene intuition, som er omdannet til abstrakte motiver.” 

WYSINWIS 
“What You See Is Not What I See”

“Med værkerne har jeg et ønske om at få folk til at tale om det, som er svært. Måske nogle kan relatere, måske nogle kender nogle, som kan relatere, og jeg håber, at det er noget, som man kan tale mere åbent og sårbart omkring.

Jeg har forsøgt at udtrykke de følelser, som har fyldt meget i mig såsom: sorg, frustration, overtrådte grænser, længsel men også̊ en form for håb om, at tingene en dag bliver anderledes. Motiverne i malerierne udspringer fra disse følelser og hovedtemaet er de abstrakte øjne, der er et udtryk for, at øjnene ser forskellige ting.

Farverne er nøje udvalgt i form af kontraster. Nogle farver symboliserer mørke, frustration og længsel, mens andre symboliserer en form for håb og forløsning.”

— Amanda Lilholt

 

De sidste mange måneder har Amanda Lilholt arbejdet på en række nye, store værker. Serien hedder ”What You See Is Not What I See”, og den udspringer fra nogle indre følelser, som Lilholt har bearbejdet det sidste års tid. Serien handler om Lilholts relation til sin mor og berører emner som sorg, frustration men også forløsning.

Amanda Lilholt 18