Gratis fragt i hele Danmark

AKUART HOME
Så flot er kvaliteten

Kvalitet

AKUART HOME bliver lavet efter de absolut bedste teknikker. Vi bruger ikke UV print eller andre solventbaserede malinger, der blot efterlader et giftigt lag maling på toppen. AKUART HOME bliver lavet med digital serigrafi, hvor trykket indfarves i vores egen eksklusive canvas der lader 100% af lyden gå igennem for at blive absorberet i kernen. Vores canvas er ikke fyldt med maling men en mat vævet tekstil, der giver billeder et smukt look og gør det meget eksklusivt at se på. Der er ingen reflektioner i canvaset – hverken lyd eller lys.

Blækket er vandbaseret og helt uden lugt og farlige kemikalier. Vi har en utrolig høj skarphed samtidig med et holdbart produkt hvor malingen ikke kan slides af. Faktisk tåler AKUART HOME at blive tørret af med en fugtig klud og kan tåle rengøringsmidler*

*Dog kan farvede rengøringsmidler lave pletter. Test evt. et mindre synligt sted.

Se produktet
Tag et kig helt tæt på

 

Kun det bedste er godt nok

Absorbenten er lavet af genbrugsflasker og har ingen skadelige fibre. Materialet bruges også til babymadrasser og filtre i ventilationsanlæg.

AKUART HOME absorberer stort set 100% af al lyd der rammer – sammenlignet med trælameller, perf. gipslofter og træbeton der ofte kræver hulrum på 20 cm for at virke. AKUART HOME er testet direkte på væggen af uafhængige ingeniører (SWECO) med dokumenteret effekt.

Vores trærammer er lavet i Italien med amerikansk eg i høj kvalitet.

Step 1
Digital printfil

 

Step 2
Serigrafisk tryk

 

Step 3
Resultat

 

 

Kontakt os hvis du har flere spørgsmål

Ring til os

+45 2750 8290

Skriv til os

info@akuarthome.dk

Kurv
Din kurv er tomTilbage til shopppen
Calculate Shipping