LAV DIT EGET AKUSTIKBILLEDE

Vi har gjort det let at gøre det personligt.

1. Vælg et godt billede

For at få det bedste resultat er det vigtigt, at billedet som du uploader ikke er pixeleret eller uskarpt. Du kan selv teste kvaliteten ved at zoome helt ind til billedets faktiske størrelse (100%) – det afslører, om billedkvaliteten er god eller dårlig. Uploader du et billede i for dårlig kvalitet, vil du blive kontaktet af vores søde grafiske team, som vil hjælpe dig gennem processen.

2. Vælg størrelse, type af akustikbillede og rammefarve

Lyddæmpende billeder fra AKUART HOME er mere end bare et foto på en akustikplade. I stedet for at printe direkte på akustikpladen, har vi udviklet et særligt lærred der lader lyden slippe igennem vævningen. AKUART HOME er en robust løsning, da lærredet bliver lamineret direkte på akustikpladen. Lærredets fine vævning giver et detaljeret og præcist print i høj kvalitet.
Du kan vælge mellem to typer af akustik, som vi kalder HOME 30 og HOME 50. HOME 30 regulerer effektivt høje og skarpe toner, hvor HOME 50 er til dig, som har behov for ekstra effektiv regulering.

3. Godkend dit køb

Når du har sendt din bestilling vil vores grafiske team inden for kort tid, sende dig en forhåndsvisning som du skal godkende. Forhåndsvisningen vil blive sendt til din mail og det er først efter din godkendelse, vi vil videresende din bestilling til produktion.

Hvad siger vores kunder?

Læs hvordan tre familier fik løst deres problem med dårlig lyd i hjemmet, med HOME 30 og HOME 50.