Dårlig akustik? Dæmp støjen og skru op for kunsten

Vi tilbyder naturligvis fri fragt på alle forsendelser

Ny slide her

Vi tilbyder naturligvis fri fragt på alle forsendelser

Dårlig akustik? Dæmp støjen og skru op for kunsten

Vi tilbyder naturligvis fri fragt på alle forsendelser

arrow

Vælg mellem tusindvis af motiver

Se shop

Lav et personligt akustikbillede

Lav dit eget

 

Hos AKUART HOME kan du købe akustikbilleder der modarbejder støj og rungen i hjemmet.
Indret dit hjem med motiver fra vores shop eller lav dit eget personlige lyddæmpede billede ved at uploade dit eget motiv.

Besøg en familie med god akustik

Læs om familiernes oplevelser med AKUART HOME

Tre familier taler ud og fortæller hvorfor de har valgt støjdæmpende billeder fra AKUART HOME.
Læs om hvilken forskel det har gjort for familiernes hverdag og hvordan det har givet dem familieidyllen tilbage. Læs flere kundeoplevelser her.

Hvert rum kræver sin løsning

Vælg et rum og find den akustikløsning der passer til dit behov

Det kan virke uoverskueligt at skulle sætte sig ind i lydregulering, men det mener vi ikke, at det behøver at være. Tværtimod. Ved hjælp af vores mange års erfaring, hands-on experience og gennemtestede produkter har vi udviklet en pragmatisk guide, der er god at have ved hånden, når at akustikløsninger i særligt udsatte rumtyper skal defineres.

Kom tæt på vores kunstnere

Læs om kunstnerne og se deres værker i shoppen

… Se alle

Er du en af de modige eller har du bare fingeren på pulsen, når det kommer til kunst?
Bliv inspireret, provokeret og opslugt af værker fra aktuelle kunstnere, som har indgået et tæt samarbejde med AKUART HOME. Kom tæt på kunstnernes, eller se deres værker i shoppen.

Lad os hjælpe dig

Uanset om du har et spørgsmål til støjdæmpning, vores produkter, til din ordre eller bare har lyst til at sige hej, så sidder vi klar på mail og telefon og glæder os til at hjælpe dig.

Tom

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras condimentum augue aliquam quam iaculis, non sodales odio blandit. Curabitur quis metus quis ante sodales bibendum ac a elit. Mauris dapibus turpis sit amet arcu consectetur euismod. Suspendisse mattis velit libero, at egestas tortor vulputate ac.

Kontakt os

Vi sidder klar på mail og telefon og glæder os til at hjælpe dig.

Telefon: +45 27 50 82 90 // Mail: info@akuart.dk

Betaling

Det gør du, ligeså snart du har lagt bestillingen i vores webshop. Netop fordi AKUART HOME løsninger er made-to-order, betaler du ved bestillingen og ikke ved afsendelsen.

Levering

AKUART trodser både globale og internationale grænser for at give alle mulighed for god akustik. Vi tilbyder fri fragt til alle leveringer i Danmark på nær Grønland, Færøerne og ikke brofaste øer. Vi leverer vi inden for 10-15 arbejdsdage, fra vi modtager din bestilling.

Kontakt os hvis du bor uden for Danmark og gerne vil have god akustik sendt lige til døren.

Pleje & vedligeholdelse

Gode ting fortjener god behandling. Både ramme og lærred på AKUARTs designløsninger tåler daglig afstøvning, støvsugning og ugentlig våd klud.

Reklamation

AKUART HOME yder fra fakturadato 2 års reklamationsret på fabrikations‐ og materialefejl. Reklamation dækker ikke slitage.

Returnering

Vi håber ikke, at du fortryder dit køb, for alle vores akustikbilleder bliver lavet ved bestilling. Netop fordi vores produkter er unikke, producerer vi kun de specifikke ordrer, vi modtager, og vi tager derfor ikke varer retur. I særlige tilfælde kan der efter forudgående aftale foretages returnering af specialfremstillede varer mod et gebyr på minimum 20% af produktets vejledende udsalgspris.

Vi designer lyd

Mød teamet bag

The Team NEW web

For at kunne blive ved med at gøre det vi er gode til, er vi afhængige af en stærk intern kultur, der tiltrækker dygtige, skæve og engagerede mennesker. Mød os her.