web camillagabriele

Camilla gabriele

“Jeg bliver helt dårlig, når jeg ser noget, der er perfekt sammensat, hvis jeg ikke har mit kamera med.”

The Beautiful Death of a Jellyfish 2

For Camilla er kunst noget, der både udfordrer og behager. Og skubber til nysgerrigheden. Kunst kan på den ene side vise noget genkendeligt – noget man har set før, men som nu får en helt ny betydning. På den anden side kan det være noget nyt, som man ikke engang var klar over fandtes. Either way. Så længe det har en effekt på publikum.

Camilla beskriver sin kunst som intuitiv. Og når man, som hun, er opvokset ved Vesterhavet, lærer man at begå sig i naturen på naturens præmisser. Det er både råt og smukt. Derfor er det naturligt, at det rå og upolerede i kombination med det intuitive er hendes primære inspirationskilder. Og så lader hun sig fascinere. Og det er dét – plus en teskefuld fra den spirituelle hylde – hun bruger som hovedredskab i sin kunst.

Det forklarer blandt andet hvorfor, The Beautiful Death of a Jellyfish 2 er et af hendes favoritværker. Det er ét værk ud af en serie, hun skabte en vinter, hvor en masse brandmænd var skyllet ind på land og lå og gik i opløsning. Et eksempel på kombinationen af rå natur, smukke farver og fascination, der er er essensen af det værk.

 

Gabriele web