Mikala BW web

Mikala Gandrup

“Jeg er meget optaget af at undersøge form, farve, lag og bevægelse.”

Abstrakte kompositioner, harmonier og stemninger.

Mikala Gandrup er uddannet på tekstil linjen ved kunstakademiets designskole 1999.
Arbejder til dagligt på tekstil værkstedet i kostumeafdelingen på Det Kongelige Teater, og sideløbende med egene visuelle udtryk, primært indenfor Akvarel/tegning og tekstile billeder.

Jeg arbejder på papir med akvarel/tusch/blæk/gouache og andre flydende farver, som jeg tilfører lag af farveblyant, kridt, grafit, voksfarver etc. Jeg er meget optaget af at undersøge form, farve, lag og bevægelse. At skabe abstrakte kompositioner, harmonier, stemninger og atmosfærer med disse Min tilgang til at skabe billeder er meget intuitiv.

Jeg har ikke en forudfattet ide om hvor jeg skal ende når jeg går i gang med et værk. Jeg opfinder rammerne for hvert enkelt billede (eller billedserie) som arbejdet skrider frem. Jeg lader mig styre undervejs af en indre men ofte temmelig stærk fornemmelse af hvor det pågældende billede skal hen kompositionsmæssigt. For mig er det en evig kilde til inspiration at udforske farvernes påvirkning af hinanden, det at arbejde i lag, og at undersøge de mere ukontrollerede elementer, den flydende farves bevægelser, versus det mere kontrollerede og tegnede, og gennem samspillet mellem disse temaer, skabe lag, dybde og sanselighed i mine billeder.

mikgan 02 RR PO

Udvalgte produkter

Der blev ikke fundet nogen varer der matcher dit valg.
Skriv venligst alle søgeord på engelsk.

0