about medium2

Taunhaus

“I det lille kreative værksted Taunhaus, omsættes kærlighed til arkitektur i grafiske værker. “

Minimalistiske fortolkninger af danske bygningsværker.

I det lille kreative værksted Taunhaus omsættes kærlighed til arkitektur i grafiske værker. Her finder man fortolkninger af danske bygningsværker udført i en minimalistisk stil, der lader dele af motivet forsvinde, leger med billedets rumlighed og nærmer sig det minimalistisk abstrakte.
Taunhaus består af arkitekterne Jakob Bargmann og Armén Nikgol samt designeren Ida Hoffart, og deres arbejde bygger på en interesse i at undersøge de overordnede arkitektoniske idéer bag mere og mindre kendte bygninger. Formålet er at fange det væsentlige på lærredet, mens alt det overflødige skæres fra. Inspirationen til den særlige stil kommer ofte fra kunstnere og arkitekter under Bauhaus og andre modernistiske strømninger, der var i stand til at sige en helt masse med meget få virkemidler. På den måde bringer de historien og arkitekturen ind i stuerne – den arkitektur, der har en særlig betydning for byen, og for os der bor og færdes i den.
Når de tre ikke er i gang med at fortolke fortiden, bidrager de til fremtidens byggede miljø i forskellige københavnske tegnestuer.

Besøg website

tauhau 14 POS PO

Udvalgte produkter

No product matching your criteria.
Flere værker