Wood ink

Ohoi Studio

“Mine illustrationer er enkle, rene og legende. De har en personlighed over sig.”

Geometri, norsk kvalitet,æstetik

Ohoi Studio. The mastermind bag navnet er Jeanette Stavik Kjøsnes. Born and raised i Oslo. Hendes baggrund inden for interiørarkitektur, møbeldesign, grafisk design og kunsthistorie er ligeså mange facetteret som hendes kreativitet.

Jeanette er inspireret af det geometriske, af arkitekturen og af måden materialerne møder hinanden. Og så er hun inspireret af naturen og biologien. Noget af det bedste Jeanette ved, er kombinationen af old school håndtegning og det moderne, digitale udtryk. Hun har sans for det ufærdige – ikke for det detaljerede – men for detaljerne i det ufærdige.

Hun er hardcore æstetiker og elsker at sammensætte farver og former og undersøge, hvilke følelser og udtryk de giver. Det vigtigste er, at modtageren har mulighed for at fordybe sig i værkerne, slå håret ud og slippe fortolkningen fri. Jeanettes personlige favorit er de geometriske kompositioner, fordi de repræsenterer den intuitivt, som hun foretrækker at arbejde ud fra. Resultaterne er uendelige og fortolkningsmulighederne ligeså. Og det er dét, der er essensen i Ohoi Studio.

wood web