Månedens kunstner // december

maanedens 1

Mormor and me

Big in New York

Mormor er kendt for sine utallige udsmykninger rundt omkring i Danmark og udlandet. Det er mere reglen end undtagelsen, at han altid arbejder på 2-4 forskellige udsmykninger ad gangen, men han sætter en ære i at differentiere sine værker ved kontinuerligt at udforske nye temaer og udtryk. På den måde kan han garantere sine kunder en unikke og skræddersyede udsmykninger, der ikke har andet end hans genkendelige streg tilfælles. Kombinationen af kunst og akustik er mormor også stor tilhænger af, for som han siger: “Jeg synes, at akustik er sindssygt vigtigt. Samarbejdet med AKUART giver rigtig god mening for mig, fordi jeg her får mulighed for at bidrage til en ny dimension af rumlig kvalitet i både visuel og lydmæssig forstand. Og det er vigtigt for mig”.

Blå bog

Navn: Kristian Djurhuus.

Beskæftigelse: Billedkunstner.

Du har måske set mig… På en væg nær dig.

Det første jeg tænker på, når jeg vågner er… Mine drømme i løbet af natten.

Det sidste jeg tænker på, inden jeg falder i søvn er… Jeg digter altid et eventyr for at snyde min hjerne til at falde i søvn.

Jeg bliver vanvittig inspireret af… Alt fra sci-fi tegneserier til tykke norske romaner om regnvejr.

maanedens 2
maanedens 3

Min ultimative hverdagsdrøm er… Den jeg lever i.

Min ultimative verdensmandsdrøm er… Den lever jeg også i.

Min dagligdag er tit fyldt med…Møder, kontrakter og emails.

Mit forhold til træning, palæo og helse er… Fint. Pas på dig selv men uden at fortælle hele verden om det.

Jeg er mest stolt af mig selv, når… Jeg hjælper andre.

Det har været en god dag, når… For mig er de fleste dage magiske.

Mit yndlingssted i hele verden er… De fleste steder er fede, hvis man gider åbne øjnene.

Grunden til at jeg laver kunst er… At jeg gerne vil efterlade verden som et smukkere sted.

Grunden til at du skal købe AKUART med min kunst på er… At du skal gøre det, hvis du ikke kan lade være.

Udvalgte produkter

No product matching your criteria.