Månedens kunstner // marts

web kasperbauer

Kasper Bauer

Tusch, tørlofter og blød piano

Kasper begyndte at interessere sigf for kunst den dag, han opdagede tuschen for første gang. Han var 4 år. Men det var først for 5 år siden, da hans far døde, at han begyndte at tage sin kunst alvorligt.

Det er gentagelsen, der optager Kasper Bauer. Den daglige rutine. Hverdagens trummerum. For selvom man som Kasper er glad for rutiner – og mere eller mindre følger de samme hver dag – så bliver gentagelsen aldrig den samme. Hvis I synes, at hans værker virker bekendte, så er der noget om det, for han har bl.a. udsmykket et par de af gigantiske metrohegn omkring Københavns Rådhusplads, malet gulvet hos Vans til deres Showroom og senest udstillet hos Ace and Tate i deres pop up shop.

Når han ikke er kreativ hjemme på tørloftet, bestyrer han en skateshop i København og sørger for, at de unge drenge er klædt rigtigt på fra top til tå.

Og så lytter han for det meste til jazz og blød piano, når han maler.

Blå bog

Navn: Kasper Bauer.

Beskæftigelse: Autodidakt kunstner.

Du har måske set mig… Udenfor.

Det første jeg tænker på, når jeg vågner er… Vand, kaffe, en smøg og så et bad.

Det sidste jeg tænker på, inden jeg falder i søvn er… Hvordan jeg skal ligge – på højre side, venstre side eller på ryggen.

Jeg bliver vanvittig inspireret af… Andre mennesker, musik og ting, der sker omkring mig.

bauer
kasbau 06 SQ

Min ultimative hverdagsdrøm er… At blive ejer af et lille hus.

Min ultimative verdensmandsdrøm er… At blive ejer af et lille hus.

Min dagligdag er tit fyldt med… Mennesker og musik.

Mit forhold til træning, palæo og helse er… At det er sundt med en hobby, men jeg synes, at det kan være svært at finde tiden til at have flere på en gang.

Jeg er mest stolt af mig selv, når… Jeg lægger mig til at sove.

Det har været en god dag, når… Der har været blå himmel og ingen blæst.

Mit yndlingssted i hele verden er… Mine drømme.

Grunden til at jeg laver kunst er… Den tilfredsstillelse man opnår, når man færdiggør et værk.

Grunden til at du skal købe AKUART med min kunst på er… Fordi I tager akustikken i et rum alvorligt og samtidig godt kan lide, hvad I ser.

Udvalgte produkter

No product matching your criteria.